CONNECTING BETTER THROUGH LEARNING

Archives
 1. Multibussningen: gör Flexseal-produkter universella för de vanligase anslutningarna

  Kursen ger en översikt över de olika lösningarna som Flexseal multibussning kommer att ge. Den kommer också att visa de tillhörande produkterna som kan användas i kombination med multibussningen för att få en universell anslutning.

  Read More
 2. What is a Ring Seal?

  This course will give you an understanding of what a ring seal is and the benefits of using it.

  Read More
 3. Sadlar för rör av dubbelväggstyp

  Denna kurs ger dig en detaljerad förståelse för hur Flexseal-sadlar kan användas för att göra tillförlitliga sidoanslutningar till rör av dubbelväggstyp, oavsett rörmärke. Du får kunskap om fördelarna med att föreslå sadlar före fabrikstillverkatde kopplingar ur användbarhet och kommersiell synvinkel. Kursen förklarar hur återförsäljare kan maximera sin egen lönsamhet när de levererar Flexseal-sadlar på projekt…

  Read More
 4. Hur Flexseal-sadlar kan ha STOR inverkan på din nedersta rad i räkenskaperna

  Denna kurs ger dig en förståelse för de kommersiella fördelarna med att specificera sadlar. Du kommer också att vara förberedd med övertalningstekniker för detta produktsortiment.

  Read More
 5. Använder du rätt koppling för att ansluta UltraRib-röret?

  Den här modulen informerar dig specifikt om problemen och lösningarna kring anslutning av Ultra Rib-rör.

  Read More
 6. ICON: Hur man ansluter ett rör när du inte kan montera kopplingen på utsidan av röret

  Denna kurs ger dig en förståelse för de svårigheter entreprenörer ibland har när de stöter på rör som är avskurna intill en vägg eller golv, täckta i betong där rörändarna är för små för att kunna installera en traditionell koppling. Du får också kunskapen om hur du enkelt kan lösa dessa problem och vilka produkter…

  Read More
 7. Allt du behöver veta om kopplingar med stor diameter

  Denna modul kommer att ge dig den kunskap du behöver för att specificera, sälja eller använda Flexseal-kopplingar med stor diameter.

  Read More
 8. Rörkopplingar och reparationskopplingar

  Denna kurs är nybörjarguiden till tillgängliga lösningar för vardagliga röranslutningar och reparationer. Innehållet i denna kurs ger dig kunskap och självförtroende för att specificera och sälja lösningar för marknaden och hitta nya områden till försäljningsmöjligheter.

  Read More